Razkrivamo glasbene izvajalce na jubilejni 60. Bujti repi!

Naša največja prekmurska kulturno-zabavna prireditev, bo tudi letos potekala v Festivalni dvorani v Ljubljani in to na prav poseben dan - 8. marec 2017. Letošnja Bujta repa bo še posebej spektakularna, saj praznuje 60. obletnico, zato bo s pestrim večernim in glasbenim programom poskrbela, da se je boste še dolgo spominjali!

Dogodek se bo kot leta poprej odvijal v dveh delih: večernem, ki se bo pričel, za razliko od prejšnjih let, ob 19. uri, in koncertnem delu s pričetkom ob 22. uri. Med večerjo bo otvorila glasbeni oder glasbena skupina Ethnotrip, katere člani se navdušujejo nad ljudskim izročilom in črpajo skladbe za svoj repertoar iz različnih slovenskih in tujih pesmi.

Koncertni del se bo pričel s prekmursko glasbeno skupino Veški dečki, ki s svojo energijo navdušuje po vsej Sloveniji. Za njimi nas bodo zabavali Rok'n'band, ki poslušalce s svojimi prepoznavnimi melodijami razveseljujejo že vse od leta 1995, navdih pa črpajo iz glasbe petdesetih let. Dogajanje 60. Bujte repe pa bo zaokrožila ikona prekmurske glasbe, pevec Vlado Kreslin skupaj z Malimi bogovi.

Prodaja vstopnic se bo pričela v drugi polovici februarja, za vse informacije pa nas še naprej spremljajte na spletni strani in družbenih omrežjih KPŠ (Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/408268372855337/).

Letošnja Bujta repa bo definitivno nekaj posebnega, zato te vabimo,  da skupaj z nami obeležiš 60 let edinstvene prireditve.