Skupaj za lepšo in čistejšo Soboto!

Tokrat gre zares – konec tedna bo posvečen skrbi za okolje! V soboto, 20. 6. 2020, Klub prekmurskih študentov in Mestna občina Murska Sobota skupaj s krajevnimi skupnostmi in mestnimi četrtmi organizirata vsesplošno čistilno akcijo.

Vabimo vse, ki bi želeli nameniti del dopoldneva za produktivno druženje, da se nam pridružite in pomagate očistiti čim več kritičnih točk na območju Murske Sobote in posameznih krajevnih skupnosti. Zbirno mesto v Murski Soboti bo pred glavnim vhodom nogometnega stadiona Fazanerija, v krajevnih skupnostih pa pred vaškimi domovi. Pričetek akcije bo ob 9. uri.

Za vso potrebno zaščitno opremo in pripomočke bo poskrbelo podjetje Saubermacher-Komunala, po čistilni akciji pa bo za udeležence na voljo manjša pogostitev na začetnem zbirnem mestu.

Zaradi lažje organizacije akcije in pogostitve vas naprošamo, da vsi zainteresirani potrdite svojo prisotnost na dogodku, ki je objavljen na Facebook strani Kluba prekmurskih študentov, ali pa namen udeležbe sporočite na elektronski naslov ines.cifer@kps.si.

V primeru slabega vremena se akcija prestavi, obvestilo pa bo objavljeno na naši spletni strani..

Stopimo skupaj za še lepšo Soboto! Se vidimo! 

pisarna kluba
Zvezna ulica 10,
9000 Murska Sobota

info@kps.si
040 475 459