Možna izposoja študijskega gradiva na dom

Zaradi povpraševanja po študijskem gradivu v času zaprtja knjižnic in obveznosti, vezanih na osnovnošolski, srednješolski in študijski izobraževalni program, nudi Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota od 15. 4. 2020 naprej dostavo knjižničnega gradiva na dom.

Za brezplačno dostavo gradiva članom, ki živijo v mestu Murska Sobota, bomo poskrbeli v Klubu prekmurskih študentov v sodelovanju s Civilno zaščito Mestne občine Murska Sobota. V primestnih naseljih Mestne občine Murska Sobota pa bodo za dostavo gradiva poskrbeli zaposleni v Pokrajinski in študijski knjižnici Murska Sobota.

Tudi Občina Beltinci bo poskrbela za brezplačno dostavo gradiva članom knjižnice, ki prebivajo v njihovi občini.

Vsem ostalim članom knjižnice bo gradivo dostavljala Pošta Slovenije, poštne storitve pa ob prevzemu pošiljke plača naslovnik (gradivo bo poslano z navadno pošto).

Nabor gradiva si bo možno izposoditi iz knjižničnega fonda oddelka za odrasle in v izjemnih primerih iz knjižničnega fonda mladinskega oddelka Pokrajinske in študijske knjižnice Murska Sobota, vendar v omejenem obsegu. Izposoja velja izključno za študijsko literaturo in leposlovje, ki je del učnega načrta, naročite pa lahko do 5 naslovov študijske literature hkrati.

Vsi tisti, ki bi v akciji želeli sodelovat kot prostovoljci, pa vas v Klubu prekmurskih študentov vabimo, da se prijavite preko naslednjega spletnega OBRAZCA. Vse interesente bomo kontaktirali in vam poslali vse potrebne informacije.

Postopek izposoje študijskega gradiva je opisan v priloženem OBVESTILU.

pisarna kluba
Zvezna ulica 10,
9000 Murska Sobota

info@kps.si
040 475 459