Po študentske bone v pisarno KPŠ-ja v Murski Soboti

Tudi letos si je subvencionirano študentsko prehrano mogoče urediti v Murski Soboti, in sicer od ponedeljka, 21. septembra, naprej v pisarni Kluba prekmurskih študentov!

Bone si študentje lahko uredijo vsak dan med ponedeljkom in petkom, in sicer med 8. in 16. uro v prostorih Kluba prekmurskih študentov na Zvezni ulici 10 v Murski Soboti.

Nekaj koristnih nasvetov za vse tiste, ki si bodo subvencionirano študentsko prehrano urejali prvič:

Pred prihodom na točko subvencionirane študentske prehrane je potrebno opraviti spletno prijavo na spletni strani in si zapisati številko prijave. S seboj je nato potrebno prinesti osebni dokument s fotografijo, dokazilo o statusu študenta za tekoče študijsko leto (indeks ali originalno potrdilo o vpisu) in telefon. Opomba: registracijo v sistem subvencionirane študentske prehrane lahko uredi samo referent na točki SŠP. Registracija ni možna preko interneta ali pošte.

Ter informacije za tiste, ki si bodo bone zgolj podaljšali:

Študenti višjih letnikov si lahko subvencijo za prehrano letos podaljšajo kar na spletu, in sicer na dva načina:

  • v aplikaciji v osebnem profilu, kjer označijo “Dovoli podaljšanje“ ali
  • v svojem osebnem profilu na spletni strani www.studentska-prehrana.si, kjer označijo “Dovoli podaljšanje“

V primeru, da se študentje višjih letnikov vseeno odločijo študentske bone podaljšati na točki v pisarni KPŠ-ja, morajo s seboj prinesti originalno potrdilo o vpisu in osebni dokument.

Obiskovalce vljudno prosimo, da se držijo varnostnih navodil, t. j., da si ob vstopu v prostor razkužijo roke, v prostoru nosijo zaščitno masko in upoštevajo varnostno razdaljo.

pisarna kluba
Zvezna ulica 10,
9000 Murska Sobota

info@kps.si
040 475 459