Klub z vsebino!

Klub prekmurskih študentov je eden najstarejših študentskih klubov v Sloveniji. Ustanovljen je bil v tridesetih letih 20. stoletja. Svoje poslanstvo je uspešno opravljal že v preteklosti, močan dejavnik mladinske in natančneje študentske populacije pa predstavlja v domačem okolju tudi danes, saj pomembno prispeva k izobraževalnemu in družabnemu življenju. Namen Kluba je ustvarjati pisano paleto aktivnosti in ugodnosti za svoje člane in zastopati njihova stališča navzven.

Klub prekmurskih študentov je najbolj dejaven študentski klub v Pomurju in eden izmed najaktivnejših v Sloveniji.

Izvajamo projekte na različnih področjih, in sicer: skrb za socialno šibke študente in mlade študentske družine, prevoz študentov in dijakov v študijska središča, organizacija glasbeno-kulinaričnih in zabavnih srečanj študentov in ostalih Prekmurcev, sproščene in poučne ekskurzije ter izlete, družbeno koristne in dobrodelne dejavnosti, športne in rekreativne dejavnosti, izobraževalne dejavnosti … skrbimo pa tudi za soočenje mnenj in zastopanje mladih v civilni družbi.

Poleg dejavnosti in ugodnosti v organizaciji KPŠ pa svojim članom ponujamo tudi najrazličnejše ugodnosti drugih organizacij.

... povezovanje, izobraževanje, dvig kulturne ravni, članske ugodnosti … vse to vam ponuja Klub prekmurskih študentov, klub z vsebino!

Ekipa
Domen
Natalija
Tjaša
Iza
Blaž
Lana
Jaša
Blažka
Anja
Niki
Kaja
Luka
Nuša
Iva
Mia
Živa
Eva
Maja
Dona
Tiva
Nika
Katja

Fotogalerija

IC Creative
IC Creative
pisarna kluba
Zvezna ulica 10,
9000 Murska Sobota

info@kps.si
040 475 459